НОВИНИ ГРАД » Новини » Літо в Одесі розпочалося зі спалаху злочинності
Літо в Одесі розпочалося зі спалаху злочинності
Читати grad.ua у  

Тільки за минулі вихідні поліцейським надійшли понад 2-і тисячі викликів про різні правопорушення.

Алла Марченко, начальник прес-служби Управління патрульної поліції в Одеській області:

Зазвичай за вихідні у нас до 2 тис звернень це 1700-1800, а за ці вихідні ми зафіксували 2335 звернень громадян, і це різні і правопорушення і порушення, які можуть кваліфікуватися вже як кримінальне. 

Характер правопорушень найрізноманітніший, – каже Алла Марченко, – проте причина більшості з них одна – надмірне вживання алкоголю.

Є все ж таки ряд проблем, є багато звернень людей, на які постійно треба виїжджати, вирішувати, розглядати. Наприклад, знову ж таки. Якщо брати ці вихідні, то я можу сказати про таке якесь загострення – це знову були такі сімейні сварки, конфлікти, бійки на почві розпиття алкогольних напоїв. І це вже нанесення тілесних ушкоджень, які розглядаються як кримінальні справи. 

Також на дорогах Одеси побільшало нетверезих водіїв. Тільки за минулі вихідні поліцейські зафіксували 24 факти водіння у стані алкогольного сп'яніння, – розповідає Алла Марченко.

В неділю в нашу денну зміну, це з 8 години до 19, було зафіксовано вже 12 фактів керування на підпитку, і ще зазначу що 5 з них це вже повторно. Протягом року я нагадаю штраф складає 34 тис грн, позбавлення права керування на 3 роки, і ще до цього, тому це вже додається. 

Нагадаємо, у місті продовжує діяти обмеження – алкоголь дозволено продавати лише з 9:00 до 18:00.


Схожі новини

Коментарі