НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Потрійна ДТП в Одеській області: пасажир у комі

Потрійна ДТП в Одеській області: пасажир у комі

Тройное ДТП в Одесской области: пассажир в коме
Читати grad.ua у  

Попередньо слідчі встановили, що водій автомобіля Mercedes, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, поїхав на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з двома автомобілями Renault.

В аварії травми отримав пасажир автомобіля Mercedes. Його каретою швидкої допомоги доставили в лікарню з політравмами і переломом черепа. Чоловік у комі. Усіх трьох водіїв перевірили на стан алкогольного сп'яніння, вони були тверезі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. У межах провадження поліцейські помістили транспортні засоби на штрафмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини події.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: