НОВИНИ ГРАД » Статті

Статті

Читати grad.ua у  
Актуальні статті, думка експертів, ексклюзивні коментарі про найважливіші події, тренди в технологіях, бізнесі та інших галузях.
Що таке банківський депозит

Що таке банківський депозит

17.03.2024, 16:12

Коли людина замислюється про створення фінансової подушки чи шукає спосіб примноження статків, в першу чергу, на думку спадають депозити. Серед напрямів інвестування цей — найпростіший, адже передбачає стабільне нарахування відсотків без жодних зусиль вкладника.

Ремонт турбины: причины, проведение работ

Ремонт турбіни: причини, проведення робіт

9.03.2024, 17:15

Падіння потужності автомобіля може бути ознакою проблем із турбіною. Повний комплекс послуг із реконструкції із застосуванням сучасного обладнання надають на TurboSTO в Одесі.

Жіноча сукня купити онлайн: як обрати модель

Жіноча сукня купити онлайн: як обрати модель

6.03.2024, 11:48

Сьогодні сукні є не лише святковим варіантом одягу для жінок, а повсякденнии вбранням, яке здатне підкреслити вишуканість, особливість та досконалість. Такий одяг ідеально підійде для роботи в офісі, зустрічі з друзями або вечірки. Сукні жіночі купити можна онлайн та отримати з доставкою по всій

Купить смартфон: лучшие бренды

Купити смартфон: найкращі бренди

6.03.2024, 11:07

Сучасне життя складно уявити без смартфона, який став не лише засобом комунікації, а й джерелом інформації, розваг та роботи. Величезний вибір смартфонів іноді ускладнює процес покупки, адже важко визначитися з моделлю.

Современные мониторы для компьютера LG: основные параметры

Сучасні монітори для комп'ютера LG: основні параметри

4.03.2024, 14:12

Комп'ютерні монітори LG відрізняються сучасним дизайном, новітніми технологіями та гарантовано високим рівнем якості. Кожна модель поєднує в собі набір параметрів, які роблять її привабливими для користувачів.

Фильтры для воды: виды систем очистки

Фільтри для води: види систем очищення

4.03.2024, 13:10

Перед тим, як купити фільтр для води, слід визначити місце для його встановлення. Це дуже важливий момент, тому краще точно розрахувати вільне місце, щоб після покупки не виникло проблем із встановленням системи.

Кар'єрні перспективи на складі: Все, що вам потрібно знати

Кар'єрні перспективи на складі: Все, що вам потрібно знати

4.03.2024, 11:23

Ринок праці еволюціонує з кожним роком, і робота на складі стає все більш привабливою опцією для багатьох шукачів зайнятості. У час зростаючого попиту на логістику та дистрибуцію, склади відіграють ключову роль у ланцюгу поставок.

Тревожность у взрослых - причины и способы лечения, почему важно обратиться к врачу

Тривожність у дорослих - причини та способи лікування, чому важливо звернутися до лікаря

28.02.2024, 11:50

Тривога у дорослих - це поширений стан, який може впливати на якість життя та загальний добробут. Вона може виявлятися у вигляді постійної тривожності, занепокоєння, нервозності чи навіть панічних атак.

Как организовать сбалансированное питание собак

Як організувати збалансоване харчування собак

28.02.2024, 10:28

Забезпечення оптимального харчування є основним чинником підтримки здоров'я, добробуту і довголіття собак. Найпоширенішою практикою серед власників собак є використання сухого корму. Розглянемо критерії, які беруть до уваги при виборі продукту.

Успешная фидерная рыбалка: секреты выбора снастей и места ловли

Успішна фідерна рибалка: секрети вибору снастей та місця лову

23.02.2024, 12:02

Фідерна рибалка – це «лінивий» лов риби. Чому? Відповідь проста: рибалка робить закидання наживки разом з підгодовуванням, встановлює вудку і чекає на клювання. При цьому немає необхідності дивитися на поплавок, адже його взагалі немає. Показником того, що риба попалася на гачок, є дзвін дзвіночка,

Алкогольний гід Мексикою: що спробувати

Алкогольний гід Мексикою: що спробувати

22.02.2024, 14:51

Коли йдеться про мексиканський алкоголь, у багатьох одразу виникає асоціація з текілою. Проте перелік спиртного колоритної країни не обмежується лише цим напоєм — є й інші не менш цікаві види продукції.

Какие матрасы выбирают в разных странах мира

Які матраци вибирають у різних країнах світу

22.02.2024, 13:47

Питання здорового та повноцінного сну хвилює майже кожну людину. У більшості випадків нам не дозволяє гарно відпочити саме наше спальне місце. Але це не означає, що потрібно купувати нове ліжко чи диван, як тільки ви відчули дискомфорт під час сну. Вирішити проблему можна значно доступнішим та

Стилус для планшета: простые шаги подключения и профессиональной настройки

Стілус для планшета: прості кроки підключення та професійного налаштування

22.02.2024, 13:33

Стілус - неймовірно корисний пристрій. Цей аксесуар не просто ручка, він відкриває безліч можливостей, починаючи від малювання і закінчуючи керуванням пристроєм. Але як вибрати ідеальний стілус для планшета з різноманітності пропозицій на ринку?

Что такое доска объявлений и для чего она нужна

Що таке дошка оголошень та для чого вона потрібна

16.02.2024, 18:05

Дошка оголошень – це платформа або простір, де користувачі можуть розміщувати оголошення про різноманітні послуги, товари, події або будь-яку іншу інформацію, що вони хочуть розповсюдити.

Мастерство QA Automation: Лучшие обучающие программы для профессионалов в 2024 году

Майстерність QA Automation: Найкращі навчальні програми для професіоналів у 2024 році

16.02.2024, 16:34

QA Automation – це один із найперспективніших напрямків в IT-індустрії. Розглядаємо програми навчання на курсах QA Automation – як вибрати ідейний курс для старту кар'єри в it. Вчимося разом із Sigma University.

Купити запчастини для IPhone

Купити запчастини для IPhone

16.02.2024, 13:31

Сьогодні смартфони від торгової марки IPhone є найбільш розповсюдженими, як в Україні, так і в світі. Айфон наразі є не просто брендом, це знак статусу, престижу, а також гарантія впевненості у високій якості та надійності продукції.

Покупка букета роз: как выбирать, когда преподносить

Купувати букет троянд: як вибирати, коли подавати

13.02.2024, 20:02

Троянда вважається королевою квітів, оскільки має неймовірну красу. Різноманітність відтінків і різновидів цих кольорів дозволяє скласти букет для будь-якого випадку в житті. До того ж зараз купити букет троянд можна не лише у найближчому квітковому магазині, а й через інтернет із доставкою, а це

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 37