Новини Одеси 02.04.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси за 2 квітня 2024 року

В Одесі затримали хуліганів, які вночі влаштували п'яне застілля і стрілянину з пістолета.

В Одесі затримали шахрайку, яка представлялася ворожкою і пропонувала магічні ритуали довірливим літнім жінкам.

В день кінологічної служби України про роботу з собаками, про нюанси служби нам розповіла начальник кінологічного центру головного управління нацполіції Олена Чернілевська-Ісайко.

Чиновники Одеської та Запорізької областей організували масштабну схему поборів із зернотрейдерів.

Продавала документи про інвалідність. В Одесі затримали жінку, яка займалася виготовленням фіктивних довідок для ухильників.

На залізничному вокзалі Одеси відкрилася дитяча точка «Спільно», де можна відпочити, зайняти малюків розвивальними іграми, а також отримати корисну інформацію і в разі необхідності – певного виду допомогу. Чим ще дивує така ініціатива  – дізнавалися наші кореспонденти.

Гардентерапія або садотерапія вже давно стала підтримкою, способом відволіктися від сумних новин, допомагаючи людині впоратися зі стресовими ситуаціями. Однак самої підтримки і піклування потребують і дерева, зокрема плодові. Як уберегти їх від шкідників, яких цьогоріч буде багато, зважаючи на теплу зиму, нашим кореспондентам розповіли аграрії і науковці.

Почуття гумору, оптимізм допомагають українцям пережити нелегкі часи. В Одесі підіймають настрій море, сонце, особлива атмосфера міста, і, звісно, улюблені актори. Декілька щасливчиків одержали квітки на спектакль театру «Маски» з рук самогО Бориса Барського. І хоч Гуморину поки відкладено до перемоги, на Дерибасівській лунала музика та вірші у виконанні артиста.

В Одеському зоопарку народилися козенята, веселі пустунчики, за якими тепер довго із зацікавленістю спостерігають відвідувачі. Новину про поповнення козячої родини директор закладу опублікував 1 квітня, додавши трохи розіграшу в такий знаменний для Одеси день.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі