Новини Одеси 30.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 30 січня 2024 року

Сіла п'яною за кермо і скоїла ДТП – на Одещині затримали порушницю, через яку постраждали двоє людей. 

Привласнив майже 6 з половиною мільйонів гривень – в Одесі судитимуть директора будівельної компанії, який обманював інвесторів, імітуючи будівництво багатоповерхівки.

Тарифи на електроенергію для населення скоріш за все зростуть, але не вдвічі, як про це заявив один з представників енергетичного комітету Верховної Ради. 

За останній тиждень в Одеській області спостерігається значне зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, що свідчить про активізацію епідемічного процесу – повідомили в Одеському обласному центрі контролю та профілактики хвороб. 

В Одесі в центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій для містян, а також учасників бойових дій, на місці зустрілися роботодавці та ті громадяни, які шукають місце роботи.

Планував продавати наркотики оптом і вроздріб. В Одесі затримали наркодилера з великим асортиментом заборонених речовин.

Втеча з країни за 7 тисяч доларів – на Одещині затримали підприємця, правоохоронців і багатодітного батька, які придумали чергову схему заробітку на військовозобов'язаних. 

Одеса читає. Так стверджують фахівці бібліотечної справи. 

Ціни на картоплю в Україні продовжують зростати. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: