Новини Одеси 13.04.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси за 13 квітня 2024 року

Дуже швидко змінилися пори року, і вже настала справжня весна, коли усе розцвітає, у тому числі хочуть відчути оновлення і люди: скинути тягар зимової втоми і знайти час зайнятися улюбленою справою. Про те, як підготувати себе до весняних змін – в ефірі телеканалу Град розповіла психолог Наталія Лебедєва.

Новий етап в українській війні. Як змінить ситуацію на воєнному та дипломатичному фронті прийнятий закон про мобілізацію? Яких сюрпризів нам чекати від західних партнерів? Про все це в ефірі підсумкової програми «Про головне» розповідає політолог Вадим Карасьов.

Багато хто не уявляє життя без автомобіля. Бо це не просто можливість комфортно та швидко пересуватися містом, але й встигати робити набагато більше справ, ніж якщо ходити пішки або їздити міським транспортом. Але, за для того, аби автомобіль служив якомога довше і виглядав майже як новенький, за ним необхідно правильно доглядати і не нехтувати порадами фахівців.

Миття машини та обробка її спеціальними засобами – це не тільки для краси, а й для захисту лако-фарбовОго покриття – наголошують фахівці.

Зберегти команду не зважаючи ні на що. Таку нелегку задачу поставили собі керівники одеської юніорської команди з міні футболу «Чорне море». Нещодавно юні спортсмени стали срібними призерами Молодіжної Екстраліги. Про значення спорту для дітей у скрутні часи і про виклики війни для спортсменів в ефірі телекомпанії ГРАД розповіли тренер та капітан команди.

«Життя у дрібницях» - виставка під такою назвою відкрилася в Музеї історії євреїв Одеси, на якій представлені предмети побуту з багаторічною, навіть сторічною історією, які робили життя наших предків зручним і цікавим: дИскові телефони, вУгільні прАски, ручні патефони. І ще багато цікавинок, про які дізналася наша знімальна група.

У ці квітневі дні одесити та гості міста можуть відчути себе справжніми японцями та провести особисту церемонію ханАмі. Це слово означає милування деревами. У ботанічному саду ОНУ імені Мечникова розквітнула найстаріша у місті сакура, ще одне дерево вже розкриває бутони.

Російська армія завдала чергового удару по півдню України.

Диктор новин: Світлана Пензова

Схожі новини

Коментарі