НОВИНИ ГРАД » Матеріали за 24.10.2024
новые тарифы на отопительный сезон 

В Одесі затвердили нові тарифи на опалювальний сезон

Учора, 17:30

Сьогодні Виконавчий комітет Одеської міської ради проголосував проєкт рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії КП «ТМО».

73-летнего хулигана – стрелка будут судить

73-річного хулігана – стрілка судитимуть

Учора, 14:32

Чоловік у нетверезому стані влаштував стрілянину з пневматичного револьвера у дитину та тварин у місті Кілія. На щастя, ніхто не постраждав. Слідчі висунули фігуранту звинувачення у хуліганстві. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

обладнання для ремонту телефонів

ТОП-10 обладнання, яке необхідно для ремонту телефонів

Учора, 13:20

Сучасні смартфони — це складні високотехнологічні пристрої, які потребують ретельного та точного підходу до ремонту. Щоб професійно полагодити гаджет, майстру необхідно мати під рукою якісне обладнання для ремонту телефонів.

Отключение света в Одессе 24 октября 2024 года

Відключення світла в Одесі 24 жовтня 2024 року

Учора, 11:53

ДТЕК Одеські електромережі попереджають про відключення світла у четвер 24 жовтня 2024 року у зв'язку із проведенням запланованих та аварійних ремонтних робіт. В цей час не буде світла за наступними адресами:

Как облегчить ночной кашель: советы для спокойного сна

Як полегшити нічний кашель: поради для спокійного сну

Учора, 01:07

Нічний кашель - це явище, яке не лише сигналізує про наявність запального процесу в організмі, а й суттєво заважає повноцінному відпочинку. Цей симптом може турбувати як дорослих, так і дітей, і його причиною можуть стати: