НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Правоохоронці інсценували вбивство одеського бізнесмена
задержан подозреваемый в заказном убийстве
Читати grad.ua у  

Отримавши інформацію про вбивство, правоохоронці спланували і провели спецоперацію і затримали замовника. Ним виявився 43-річний мешканець іншої області.

Правоохоронці інсценували вбивство 56-річного мешканця Одеси, бізнесмена, голови одного із громадських формувань. При передачі «виконавцем» як доказ фото та відео замовнику останній був затриманий.

За вбивство організаторові мали заплатити 80 тисяч доларів, з яких 70 тисяч доларів він пообіцяв виконавцю. При затриманні у підозрюваного поліцейські вилучили предмет, який, за попереднім висновком фахівців, є ручною гранатою осколку.

За наявності достатніх доказів слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру в замаху на вбивство, вчинене з корисливих на замовлення мотивів за ч. 2 ст. 15 п. 6 п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а також у незаконному поводженні з вибуховими пристроями за ч. 1 ст. 263 КК. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді безальтернативного проходження під вартою.

Досудове розслідування продовжується.

У ході подальшого слідства поліцейські разом із СБУ встановлюватимуть мотиви злочину та інших осіб, які можуть бути причетні до нього.

Як пише «Українська правда», посилаючись на свої джерела, йдеться про 56-річного мешканця Одеси, бізнесмена Геннадії Бейбутяна, про «вбивство» якого раніше повідомляли ЗМІ.


Схожі новини

Коментарі