НОВИНИ ГРАД » Новини » Сонячними панелями оснастять лікарні в Одеській області

Сонячними панелями оснастять лікарні в Одеській області

Солнечными панелями оснастят больницы в Одесской области
Читати grad.ua у  

У рамках спільного проєкту Міністерства енергетики України, Міністерства охорони здоров'я України та Європейської комісії "Промінь надії" в Україну надійшло кілька партій сонячних панелей.

Це 5876 сонячних панелей загальною потужністю близько 2 МВт. Усі вони будуть передані для забезпечення потреб українських лікарень. Енергетичне обладнання надійде до закладів охорони здоров'я в Житомирській, Волинській, Хмельницькій, Київській та Одеській областях.

Відповідні домовленості досягнуто. Міністр енергетики України Герман Галущенко зазначив:

Ми дякуємо європейським партнерам за підтримку. Допомога обладнанням, а саме сонячними панелями, - важлива для покриття потреб лікарень в енергопостачанні. Це забезпечить роботу медичного обладнання, яке рятує життя тисяч українців.

Додаткове обладнання для встановлення сонячних панелей закуповуватиметься коштами Фонду підтримки енергетики України. Для встановлення відповідного обладнання за координації Міненерго та сприяння Єврокомісії експерти Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй (UNDP) провели енергоаудит 26 закладів охорони здоров'я країни.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: