НОВИНИ ГРАД » Новини » Міська клінічна лікарні №10 отримала сучасні опікові ліжка

Міська клінічна лікарні №10 отримала сучасні опікові ліжка

Городская клиническая больница №10 получила современные ожоговые кровати
Читати grad.ua у  

За підтримки благодійних фондів «Міська клінічна лікарня № 10» отримала унікальне медичне обладнання - опікові ліжка, які у всьому світі виготовляють лише 2 виробники. Разом з ліжками надано річний запас витратних матеріалів. Загальна вартість допомоги становить понад 11 млн гривень. Повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Унікальність даного обладнання полягає у можливості ефективного лікування опіків найвищого ступеню тяжкості, суттєвого зменшення больових відчуттів пацієнтів та швидкої регенерації шкіри навіть сильно уражених ділянок.

Ліжка вже передані в експлуатацію до даного закладу охорони здоровʼя, де перші пацієнти проходять якісне лікування серйозних опіків на спеціальному обладнанні.

У департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації зазначили:

Одеська область на сьогодні є однією з областей України, яка постійно зазнає ракетних та дронових атак зі сторони країни-агресора. В області відбуваються часті обстріли обʼєктів критичної інфраструктури, соціальних структур та спальних районів області, під час яких люди отримують різні ступені опіків та поранень. Також на лікування до Одеси привозять поранених військовослужбовців з гарячих точок. Тож, наданому обладнанню немає ціни в порятунку кожного життя доставлених пацієнтів до медичного закладу.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: