НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Батько побив двомісячну дочку

Батько побив двомісячну дочку

Читати grad.ua у  

Дівчинка 2,5 місяці, перебуває у лікарні у тяжкому стані. Про постраждалу, яку 22 жовтня вночі доставили з дому до реанімаційного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, поліцейські поінформували медиків.

Встановлено, що 27-річний батько бив доньку щоразу, коли вона плакала, таким чином «заспокоюючи» її. За словами 24-річної матері, на заваді «заспокоювати» крихітну доньку вона боялася. І коли самопочуття малечі погіршилося мати викликала швидку допомогу.

У подружньої пари крім дочки є дворічний син, якого батько, за попередніми даними, також бив. Хлопчика обстежують лікарі, у нього попередньо виявлено закритий перелом стегна.

Горе-батька затримано. Його підозрюють у навмисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень дочки, небезпечному для життя дитини. За цей злочин передбачено покарання до восьми років ув'язнення.

В рамках цього виробництва встановлюються також обставини побиття хлопчика. Як повідомили в поліції, в ході слідства буде надано правову оцінку всім діям як чоловіка, так і жінки.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: