НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Побив на очах у дитини: правоохоронці відкрили провадження про домашнє насильство

Побив на очах у дитини: правоохоронці відкрили провадження про домашнє насильство

Побив на очах у дитини: одеські правоохоронці відкрили провадження про домашнє насильство
Читати grad.ua у  

Подія сталася біля Парку Горького на очах у хлопчика. Батько дитини, який з сім’єю вже не проживає, навідався у гості і під час проведення спільного дозвілля почав сваритися з дружиною. Коли ж жінка намагалася уникнути скандалу і поїхати з сином додому, чоловік її побив.

Повідомили у ГУПН в Одеській області.

Потерпіла звернулася до поліцейських, які взяли у неї покази та викликали їй швидку медичну допомогу. Жінку оглянули у лікарні та діагностували їй перелом носа.

За даним фактом дізнавачі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення легких тілесних ушкоджень.

Проте в ході розслідування, після допиту потерпілої та встановлення нових обставин події склад правопорушення було перекваліфіковано на статтю 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство).

Це правопорушення карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до 2 років. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: