НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Трьох киян підозрюють у підпалі квартири в Одесі

Трьох киян підозрюють у підпалі квартири в Одесі

Троих киевлян подожгли квартиру в Одессе
Читати grad.ua у  

Кілька днів тому вночі в житловому будинку на проспекті Небесної Сотні, правопорушники поклали біля дверей квартири на другому поверсі автомобільну шину, облили її легкозаймистою сумішшю та підпалили. Пожежу загасили ніхто не постраждав. Поліцейські встановили причетних до підпалу осіб. Ними виявилися двоє 23-річних та один 24-річний кияни.

Як повідомляли в поліції, встановлено, що один із фігурантів отримав через месенджер замовлення від невідомого на підпал квартири в Одесі. За виконання цієї роботи замовник обіцяв 200 тисяч гривень. Погодившись, молодик отримав адресу житла і підшукав серед знайомих двох помічників. Спільники придбали паливно-мастильні матеріали та приїхали до Одеси виконати замовлення, оселившись у готелі.

У ніч злочину один із фігурантів залишився у номері, звідки координував дії приятелів по телефону. Останні ж проникли в під'їзд багатоповерхівки, підпалили двері квартири, зняли відео як доказ і зникли. А вже вранці спільники їхали до столиці, де й були затримані поліцейськими.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 тис. 240 грн, застави у розмірі тієї ж суми та цілодобового домашнього арешту. За навмисне ушкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, молодим людям загрожує до 10 років ув'язнення.

Слідство продовжується. Повні події та мотиви злочину з'ясовуються.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: