НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Під Одесою затримали двох хлопців – підпалювачів поліцейського автомобіля

Під Одесою затримали двох хлопців – підпалювачів поліцейського автомобіля

Под Одессой задержали двух парней – поджигателей полицейского автомобиля
Читати grad.ua у  

У ніч на 17 вересня в місті Роздільна двоє хлопців облили займистою рідиною і підпалили службову машину правоохоронців, припарковану на стоянці біля адмінбудівлі. Пожежу одразу помітили і загасили співробітники поліції. Люди не постраждали. І вже за годину поліцейські встановили паліїв.

У поліції з'ясували, що через один із месенджерів із 19-річним хлопцем зв'язався невідомий «куратор», і запропонував йому за винагороду спалити спецтранспорт поліції. Юнак ніде не навчається і не працює, тож на пропозицію одразу погодився і підшукав собі серед знайомих 17-річного спільника. Вони придбали паливно-мастильні матеріали, розвідали обстановку біля парковки, а вночі здійснили підпал, який зняли на відео як доказ виконаної роботи. «Відеозвіт» зловмисники відправили «куратору», від якого очікували гроші. Утім, винагороди вони так і не отримали.

Як повідомили в поліції, підпал був здійснений на «замовлення» російських спецслужб. Правопорушникам повідомили про підозру, молодим людям загрожує до 10-ти років позбавлення волі. 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: