НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Жителя Ізмаїла затримано за торгівлю боєприпасами

Жителя Ізмаїла затримано за торгівлю боєприпасами

Читати grad.ua у  

Співробітники Болградського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що раніше засуджений за розбій 22-річний мешканець Ізмаїла підшукує покупця для двох гранат. Під час відпрацювання оперативної інформації правоохоронці з'ясували, що фігурант, знайшовши «клієнта», привіз боєприпаси на попутному транспорті до Болграда, де реалізував їх за 4000 гривень.

Поліцейські затримали підозрюваного «на гарячому». Співробітники управління вибухотехнічної служби обласної поліції вилучили із незаконного обігу небезпечні предмети, а слідчі направили їх на експертизу. За попереднім висновком вибухотехніків, це уламкові гранати РГД-5 та Ф-1. Крім того, у зловмисника було вилучено гроші, отримані за правочин.

Чоловік зізнався, що боєприпаси придбав у невстановленої особи та зберігав їх без передбаченого законом дозволу за місцем проживання з метою подальшого збуту.

Згідно з чинним законодавством чоловікові загрожує позбавлення волі до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 тисячі 240 гривень. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: