НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі затримано продавця зброї

В Одесі затримано продавця зброї

В Одессе задержан продавец оружия
Читати grad.ua у  

Дві гранати із запалами чоловік продав малознайомій людині за чотири тисячі гривень. Слідчі разом із фахівцями управління вибухотехнічної служби поліції вилучили з незаконного обігу два корпуси ручної осколкової гранати «Ф-1» та запали до них типу «УЗРГМ», які, за попередніми висновками спеціалістів, належать до категорії бойових припасів. Крім того, правоохоронці вилучили у фігуранта гроші, які він отримав під час незаконної оборудки. Під час проведення обшуку за місцем проживання правопорушника поліцейські виявили пістолет та понад двісті набоїв різного калібру.
Як потрапили боєприпаси до фігуранта поліцейські встановлюватимуть під час розслідування.

Чоловікові повідомили про підозру в носінні, зберіганні, придбанні та збуті боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Затримання здійснили співробітники Одеського районного управління поліції № 1 на одній із вулиць Приморського району міста одразу після продажу небезпечних предметів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: