НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Житель Одеської області зберігав удома небезпечні предмети

Житель Одеської області зберігав удома небезпечні предмети

Житель Одесской области хранил дома опасные предметы
Читати grad.ua у  

Співробітники сектору кримінальної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що
44-річний житель Шабовської територіальної громади незаконно зберігав вдома вогнепальну зброю та бойові припаси. Як повідомили в поліції в рамках розпочатого провадження за місцем проживання підозрюваного правоохоронці провели санкціонований обшук. У ході якого в літній кухні та гаражі виявили шість корпусів ручних осколкових гранат різної модифікації із запалами та без, окремо шість запалів, автомат Калашнікова, пластична речовина загальною вагою понад три кілограми, 235 патронів калібру 5,45 міліметрів.

За попереднім висновком вибухотехніків вилучені предмети є вогнепальною зброєю, бойовими запасами та вибуховими речовинами. Як пояснив власник арсеналу, небезпечні предмети він минулого року привіз із Донецької області.

Чоловіку повідомлено про підозру у придбанні, носінні, зберіганні, вогнепальній зброї, бойових припасах та вибухових речовинах без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: