НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Житель Хаджибейського району зберігав вдома гранати, піротехніку та наркотики

Житель Хаджибейського району зберігав вдома гранати, піротехніку та наркотики

У жителя Хаджибейского района обнаружили две гранаты, пиротехнику и наркотики
Читати grad.ua у  

Відпрацьовуючи оперативну інформацію правоохоронці провели обшук за місцем мешкання чоловіка в одному з приватних будинків.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Разом зі спеціалістами вибухотехнічної служби слідчі вилучили корпуси ручних осколкових гранат з двома запалами, які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні є вибухонебезпечними бойовими припасами Ф-1 і РГД-5.

Також поліцейські вилучили декілька піротехнічних виробів (наземний сигнальний патрон, реактивний сигнальний патрон та петарду) і декілька ємностей з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Зі слів містянина, гранати і піротехніку він нібито придбав у невідомих осіб. А канабіс виготовив з конопель, які виростив на своєму городі, та зберігав для себе.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачене їхніми санкціями, – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: