НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Дата-центр TENET: захисти свою інформацію
Дата-центр TENET: захисти свою інформацію
Читати grad.ua у  

Масив даних у сучасному світі постійно збільшується. Як пересічні громадяни, так і підприємства постійно стикаються з проблемою розміщення і збереження інформації. До того ж важливі тут і питання інформаційної безпеки, коли захист даних стає для організацій таким самим першорядним завданням, як якість та функціональність їх сервісів. Відразу кілька сервісів від телекомунікаційної компанії TENETдозволяють її користувачам організувати надійну систему як передачі даних по всій країні, так і розміщення та зберігання інформації.

Комплекс послуг представники малого і середнього бізнесу можуть отримати від дата-центру.

Співпраця з будь-якими сервісами TENET завжди варіативна, наголошують фахівці компанії. Все залежить від завдань, масивів інформації, ресурсів. Спробувати розміщувати свої дані, власні сервери в дата-центрі також можна протягом тестового періоду в сім діб.

Сьогодні інформаційна безпека виходить на новий рівень. Захист даних на рівні держави, установ, реєстрів та бізнесу має бути забезпечений на 100%.

Для збереження даних також важлива наявність сучасного обладнання з постійними оновленнями, з відповідністю найновішим технологіям, а також найголовніше питання – безперебійне живлення. Дата-центр від TENET забезпечує своїх абонентів безперебійною подачею електроенергії.
У компанії підкреслюють – незважаючи на виклики воєнного часу, TENET продовжує виконувати свою основну місію, забезпечуючи жителів регіону якісним зв'язком та швидкісним доступом до всесвітньої мережі Інтернет, а також розвивати свій дата-центр з різними сервісами та реалізовувати соціальні проекти.


Схожі новини

Коментарі