Новини Одеси 19.07.2022

Новини Одеси 19.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У ніч на 19 липня російські окупанти випустили на Одещині сім крилатих ракет типу «Калібр» з акваторії Чорного моря.

Дача Маразлі знову у суді. Одеська обласна прокуратура у Господарському суді вимагає визнати незаконними дозволи на будівництво для курортно-оздоровчого комплексу.

Перше і основне, чого потребують переселенці з гарячих точок, які прибувають до Одеси – розміщення, хоча б тимчасове. Адже далеко не всі мають можливість орендувати або купувати нове житло. Переселенців приймають центри соціального захисту, багато хто знаходить притулок через проект «Прихисток».

Одеські рятувальники продовжують проводити навчання з пожежної безпеки в різних установах регіону.
Космічна погода – знову в ефірі. На Землю, і в тому числі на Україну, впала чергова магнітна буря.

У воєнний період першими країну залишають жінки та діти. Спеціальної підготовки потребує евакуація дітей з особливостями розвитку, адже вони по-іншому сприймають мир та обставини довкола. Вихованців Одеського дитячого будинку інтернату вдалося відправити у безпеку у середині квітня. Як відбувалася евакуація – розповів директор установи Андрій Печений.

З початку повномасштабного вторгнення Росії активні бойові дії йдуть на східному кордоні України. А порти сьогодні заблоковано. Відповідно значно збільшилося навантаження на найвіддаленішій від лінії фронту західному кордоні. Сьогодні це – єдиний шлях для переміщень із країни та назад. Із чим сьогодні доводиться стикатися на кордоні – розповіли одеські митники.

З початку війни правила на митниці змінюються мало не щодня. Різні послаблення вводять для ввезення в країну гуманітарних вантажів та імпорту палива.

Події

На Одещині викрили канал переправлення ухилістів за кордон та встановили його організаторів.

На Одещині поліцейські затримали наркоторговця. У 26-річного чоловіка знайшли майже 2 кг заборонених психотропів.

У Подільську співробітники ДСНС допомогли собаці, який впав у глибоку яму і не міг вибратися з пастки.

На Одещині знайшли тіло чоловіка, який зник кілька днів тому під час відпочинку поблизу водойми. За попередніми даними 30-річний житель Подільського району потонув у ставку.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: