Новини Одеси 18.07.2022

Новини Одеси 18.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу — окупанти потрапили по автосалону та салону з продажу сільгосптехніки.

У понеділок Одеська область знову зазнала ракетних ударів росіян.

Брукс Ньюмарк – колишній член Британського парламенту та екс-міністр у справах громадянського суспільства. Британець з перших днів війни організовує евакуацію із гарячих точок. І сьогодні, на випадок потреби, готує можливості евакуації по всій Україні.

Переселенців приймають центри соціального захисту, багато хто знаходить притулок через проект «Прихисток».

Українцям, які поїхали до країн європейського союзу, не доведеться змінювати посвідчення водія.

У понеділок, 18 липня, стартувала основна сесія ЗНО.

В Україні діє оновлений закон щодо захисту населення від шкоди вторинного тютюнового диму. Зміни, що набули чинності з 11 липня, передбачають заборону відведення місць для куріння на підприємствах та в установах усіх форм власності. Також заборонено куріння у громадських місцях – у тому числі ресторанах та кафе.

У період воєнного часу українцям дозволили користуватися банківськими рахунками, навіть якщо на них накладено арешт. Це передбачено змінами до Закону України про виконавче провадження.

Різке зростання курсу долара в Україні, а також цін на сезонні продукти харчування стривожило багатьох. П'ять місяців війни виснажили фінансові запаси українців.


Події

Летальна ДТП у Білгород-Дністровському районі. На трасі Одеса-Рені зіткнулися автомобілі Renault та BMW.

У центрі Одеси сталася ДТП за участю трьох легкових автомобілів. Одна з машин врізалася в стіну будинку і спалахнула.

На Одещині викрили злочинну групу, яка за гроші нелегально переправляла військовозобов'язаних осіб через кордон.

На Одещині затримали чоловіка, який намагався вивезти за кордон рідкісні купюри різного номіналу без дозвільних документів.

П'яні водії на дорогах, любителі гуляти в комендантську годину або спускатися на заміновані пляжі. Навіть у воєнний час в Одесі фіксують чимало порушень правопорядку – деякі з яких закінчуються дуже плачевно.

На Одещині демонтували трубопровід зі спиртом.

В Одесі поліцейські викрили двох будівельників, які вирішили підзаробити та вкрали будматеріали з території афганського культурного центру.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: