НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесити продовжують облаштовувати міські бомбосховища

Одесити продовжують облаштовувати міські бомбосховища

Одесити продовжують облаштовувати міські бомбосховища
Читати grad.ua у  

23 вересня Одеса була атакована дронами-камікадзе. Військові повідомили про влучення в припортову зону. Одна з мешканок вулиці Приморської, яка знаходиться безпосередньо біля порту, Олеся Холенко розповіла, як пережила той день. За її словами, до працюючого бомбосховища дістатися було неможливо через обстріл. Тож жінці з дитиною довелося ховатися у зливі.

Неподалік Олесиного будинку є ще один бомбосховищ. І влітку ми вже приїжджали знімати його. Ось так виглядає притулок, який найближче знаходиться до будинку жінки. А бомбосховище, яке знаходиться ближче до будинку жінки, розташоване на закритій території ЖК, що будується, і пройти до нього неможливо, а двері одного з входів заварені ґратами. Наприкінці липня у будівельній компанії заявляли, що до осені питання доступу до укриття буде вирішено.

Поки до одного бомбосховища потрапити неможливо, мешканці району не втрачають часу і продовжують облаштовувати друге укриття на вулиці Приморській. Основний акцент сьогодні роблять на підготовці до холодного сезону.

Робити притулок затишніше допомагають і меценати, і благодійні фонди, і церква.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: