Новини Одеси 04.08.2022

Новини Одеси 04.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Серпень в Одесі розпочався із гроз та похолодання, але попереду – місяць спеки, впевнені фахівці гідрометцентру Чорного та Азовського морів.

На Одещині може з'явитися морський резервуар для реабілітації дельфінів.

Російські військові в ніч на 4 серпня випустили на Одещині ракету «Онікс». Але мети вона так і не досягла.

В Одесі презентували регіонального мовного омбудсмена. Ним стала філолог Ярослава Вітко-Присяжнюк.

Військові регулярно нагадують одеситам – не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та переходити у цей час у укриття. Правило двох стін, коридор чи підвал справді можуть врятувати життя під час обстрілу. Але саме бомбосховища забезпечують максимальну безпеку і в них можна перебувати тривалий час. В Одесі, за офіційними даними ДСНС, всього 365 бомбосховищ. Але облаштовано їх далеко не всі, і частіше – зусиллями мешканців найближчих будинків. Так сталося і на вулиці Приморській.

Поточний тиждень в Україні та світі присвячений підтримці грудного вигодовування.

У воєнний час лікарі по всій Україні продовжують нести свою місію, допомагають людям та рятують життя. Але часом допомога потрібна їм самим.

Події

На Одещині 20-річний водій не впорався з керуванням, в результаті машина вилетіла з проїжджої частини та врізалася у паркан будинку. Після ДТП хлопець кинув авто із постраждалими пасажирами та втік.

Ще одна аварія – в Одесі на Середній вулиці: мопед зіткнувся з автомобілем.

Загалом патрульні поліцейські за добу відпрацювали майже тисячу викликів, доставили до відділень п'ятьох порушників комендантської години, перевірили 68 підозрілих осіб, виявили трьох людей з наркотиками та зупинили 11 п'яних водіїв.

Планувала продавати амфетамін: на Одещині поліцейські затримали мешканку Білгорода-Дністровського з кілограмом психотропів.

На Одещині прикордонники вилучили у двох контрабандистів загалом чотири тисячі пачок контрафактних цигарок та понад 100 літрів контрафактного алкоголю.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: