Новини Одеси 02.08.2022

Новини Одеси 02.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Ніч в Одесі пройшла спокійно. А ось у сусідньому Миколаєві знову було чути вибухи та обстріли, є поранені.

Тим часом СБУ затримала коригувальника вогню, який наводив ракети ворожі на інфраструктурні об'єкти Миколаєва.

Військові події постійно чинять тиск на людську психіку. Через це в країні можуть погіршитися проблеми, пов'язані з домашнім насильством.

Війна – це каталізатор будь-яких соціальних конфліктів та проблем у суспільстві. Випадки порушення базових прав людини сьогодні в Україні фіксують практично щодня, і далеко не всі пов'язані з бойовими діями.

Перше судно з українським продовольством успішно пройшло гуманітарним коридором – повідомили у міноборони Туреччини.

Через грозу, град і шквальний вітер у понеділок і в ніч з понеділка на вівторок, на Одещині залишилися без світла 14 населених пунктів.

З початку війни одесити почали шукати укриття та притулку. Багато хто з них упорядковував, прибирав і облаштовував самотужки. Одне з таких бомбосховищ знаходиться на вулиці Приморській. А ось сусіднє з ним і сьогодні залишається недоступним для людей.

Ми продовжуємо знайомити наших глядачів із філіями дитячих бібліотек Одеси. Незважаючи на війну, всі вони працюють та приймають відвідувачів. Філія номер 48 на вулиці Балківській ламає усі стереотипи про бібліотеки.

Читання необхідне розвитку дитини. Однак він може позначитися на зорі. Як, втім, інші атрибути сучасності – гаджети і комп'ютери. Яскраве світло монітора, малорухливість, неправильна постава – технології постійно наражають на зір дітей.

Події

В Одесі під колеса легкового автомобіля потрапила жінка.

Понад три кілограми марихуани знайшли у жителя Одеської області. За словами чоловіка, він зберігав наркотик для власного вжитку.

В Одесі затримали учасників організованої злочинної групи, яка тероризувала та тримала у страху мешканців регіону. Зловмисники залякували людей тортурами та вимагали неіснуючі борги.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: