Новини Одеси 26.07.2022

Новини Одеси 26.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У вівторок рано-вранці російські війська знову вдарили ракетами по Одеській області. Постраждало курортне село Затоки.

Масований ракетний удар територією Одеської області прокоментували і в командуванні повітряних сил ЗСУ.

Одеська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ракетного удару, завданого 26 липня російськими військами по Одеському регіону.

Кабінет міністрів України створив штаб із підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 років під час військового стану.

Стовпчик термометра в Одесі вже котрий день прагне 30 градусів Цельсія. Як у такій ситуації рятуються від липневої спеки одесити та гості міста, дізнавалася наша знімальна група.

З початком війни в Україні мільйони наших співгромадян змушені були шукати притулку та роботу у спокійніших регіонах країни та інших країнах світу. На жаль, нерідкими стали випадки, коли їх тяжким становищем користуються злочинці.

Одеса цього року, окрім туристів, які незважаючи ні на що, приїжджають у літній сезон, приймає і вимушених переселенців. Частину хостелів, готелів та баз відпочинку власники передали для їхнього розміщення. Тим часом, у закладах з великим скупченням людей, важливо дотримуватись правил санітарної безпеки – нагадують співробітники держспоживслужби.

Сміх – найкраща зброя проти страху. Сміятися під час війни – можна і потрібно, впевнені головні експерти у цій справі – учасники знаменитої одеської комік-трупи «Маски».

Події

В Одесі на вулиці Василя Стуса сталася ДТП за участю нетверезого водія.

Тим часом браконьєри продовжують у воєнний час незаконний вилов риби та водних біоресурсів в озерах на Одещині. Про це повідомляє Одеський рибоохоронний патруль.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: