Новини Одеси 16.07.2022

Новини Одеси 16.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Ранок суботи в Одесі знову почався з вибуху. Незадовго до світанку російські війська завдали по регіону ракетного удару з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 – повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Перед цим у п'ятницю ворог тричі атакував Одеську область ракетами. Майже всі їх збиті силами ППО.
Вранці після вибуху на місці прильоту правоохоронці затримали чоловіка, який фотографував наслідки влучення ракети – повідомили у прес-службі патрульної поліції регіону.

Сьогодні Одеський інклюзивно-ресурсний центр №5 продовжує свою роботу. Сюди на уроки ходять діти з різними порушеннями, які потребують інклюзивних занять.

Уряд виділив 1,4 млрд. грн. на закупівлю генераторів та пересувних котелень.

Різке зростання курсу долара в Україні, а також цін на сезонні продукти харчування стривожило багатьох. П'ять місяців війни виснажили фінансові запаси українців. А для тих, хто залишився у війну без роботи, ситуація взагалі виглядає патовою.
Чинники стресу під час війни почастішали – і це незмінно впливає людську психіку.

У воєнний час одесити всіма силами тримають культурний фронт, а митці об'єднуються заради спільної мети. Бібліотека та театр – як виявилося, вдале поєднання.

Події

У п'ятницю у прибережних водах одного з пляжів Одеської області стався вибух. Місцевий житель, незважаючи на заборону купань, вирішив поплавати у морі та підірвався на невідомому пристрої.

В Одесі затримали організоване злочинне угруповання. 43-річний одесит із судимістю, його родичка та кілька знайомих систематично чинили крадіжки із проникненням в офісні та службові приміщення торгових закладів.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: