Новини Одеси 15.07.2022

Новини Одеси 15.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Російські військові спробували знищити залишки своєї техніки на острові Зміїний.

З початку повномасштабного вторгнення росії Україна зазнає безліч втрат. Поки військові відстоюють країну на передовій, ведеться боротьба і на юридичному фронті. Посприяти тому, щоб росію справедливо покарали міжнародною спільнотою, може кожен українець. Як – розповіли у мін'юсті.

Мистецтво на підтримку ЗСУ. В Одесі організували благодійну виставку-ярмарок, де кожен бажаючий міг придбати репродукції робіт відомих українських художників-ілюстраторів.

За добу сусідньої Миколаївської області російська армія випустила 31 ракету.

Дитинству – бути! Сьогодні багато одеських дітей мають від неробства: до навчання ще цілих півтора місяці, а зайнятися влітку нічим. Виправити ситуацію постаралися у дитячому таборі «Зустріч» при Одеському Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі.

Життя у Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі змінилося з початком війни. Тут стали надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам, а також чотирилапим улюбленцям, які залишилися без даху над головою.

Різке зростання курсу долара в Україні, а також цін на сезонні продукти харчування занепокоїло багатьох. П'ять місяців війни виснажили фінансові запаси українців. А для тих, хто залишився у війну без роботи, ситуація взагалі виглядає патовою. Проте, експерти стверджують – не варто зневірятися. Навіть в умовах війни можна не просто виживати, але набувати нових можливостей.

З початком війни в Україні багато тривожних звісток пов'язане з атомними електростанціями. Чорнобильська АЕС опинилася під контролем російської армії першого дня вторгнення, 24-го лютого, і була під окупацією протягом 36 днів. Провідні підприємства в галузі атомної енергетики вже замислюються про відновлення України. Після перемоги одним із енергетичних центрів країни може стати Одеса.

Події

Коригувальників нещодавніх ворожих обстрілів Миколаївської області затримала СБУ. Зловмисниками виявились місцеві жителі.

На Одещині знайшли утопленика, чоловік зник під час риболовлі три дні тому.

Вирощували на ділянці коноплі та виготовляли марихуану та гашиш. На Одещині викрили наркоторговців.

В Одесі затримано пропагандистів «російського світу».

Загалом патрульні поліцейські за добу відпрацювали майже 900 викликів, доставили до відділень 12 порушників комендантської години та затримали дев'ятьох п'яних водіїв.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: