НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесити самостійно облаштували бомбосховища на Приморській

Одесити самостійно облаштували бомбосховища на Приморській

Одесити самостійно облаштували бомбосховища на Приморській
Читати grad.ua у  

У воєнний час одне з найактуальніших питань – де знаходиться найближчий притулок?. Задалися ним і мешканці вулиці Приморської.

Згідно з картою укриттів, тут знаходяться два бомбосховища. Коли мешканці прийшли до першого з них на початку квітня, то з'ясували, що його уподобали бездомні. Одесити кажуть - чекали, що місто упорядкує притулок, однак у результаті довелося це робити власними зусиллями і за допомогою військових.

На вулиці Приморській є ще одне бомбосховище. Однак, виявляється воно знаходиться на закритій території житлового комплексу, що будується. Місцеві жителі розповідають – одного разу хотіли сховатись тут під час тривоги, але зробити цього так і не вдалося.

Напередодні нового навчального року питання укриття особливо хвилює навчальні заклади. Бомбосховище, яке знаходиться на території будівництва, могло б служити острівцем безпеки ще й для студентів, вважають одесити. Але потрапити до нього сьогодні неможливо у принципі, фізично. Оскільки будівельники зрізали схил, і вхід тепер знаходиться за кілька метрів над урвищем. Мешканці звернулися до відповідальних служб. Але поки що результату немає. У свою чергу в будівельній компанії кажуть, що замість притулку пропонують мешканцям перечекати тревогу у паркінгу.

Але паркінг та бомбосховище не порівнянні за рівнем безпеки, упевнені мешканці вулиці Приморської. І пропонують облаштувати укриття самостійно – так само, як і перше. На що у будівельній компанії сьогодні вже заявляють, що самі вирішать питання.

За словами технічного директора, практично зруйнований доступ до притулку на території будівництва планують облаштувати тільки наприкінці літа - до вересня. Але це лише доступ. А от коли відремонтують саме помешкання – невідомо.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: