НОВИНИ ГРАД » Новини » TENET продовжує забезпечувати одеситів швидкісним інтернетом у укриттях
TENET продовжує забезпечувати одеситів швидкісним інтернетом у укриттях
Читати grad.ua у  

У воєнний час безпека дітей – на першому місці. Поки у школах продовжують обладнувати укриття, додаткові секції - більш вільні у виборі локації. В одному із спальних районів Одеси діти займаються танцями у підвальному приміщенні, обладнаному під танцювальну залу. Це водночас і студія, і притулок на випадок повітряної тривоги.

Тут юні танцюристи можуть продовжувати свої заняття у комфорті та безпеці – навіть коли звучать сирени. І звичайно, головна умова зручності – це наявність інтернету, щоб діти завжди могли тримати безперебійний зв'язок зі своїми батьками.

Мешканці будинку звернулися до компанії TENET, і за лічені дні в укритті провели інтернет. Сама процедура підключення безкоштовна – необхідний лише роутер, и заявка до колцентру на підключення до інтернету, каже співробітник компанії TENET Сергій Шайда.

Сергій став новим учасником команди компанії TENET відносно нещодавно – війна змусила чоловіка із сім'єю переїхати з Маріуполя до Одеси. Тут Сергію вдалося знайти роботу за фахом.

Завдяки роботі Сергія та його колег, співробітників TENET, у будинках одеситів з'являється високошвидкісний доступ в інтернет. І не лише у будинках. До мережі підключають і всілякі укриття – паркінги, підвали, бомбосховища. Цей соціальний проект телекомунікаційна компанія ініціювала з початком повномасштабної війни в Україні – щоби навіть під час тривоги люди могли зв'язуватися зі своїми близькими та дізнаватися про актуальну інформацію. До мережі підключені вже сотні об'єктів Одеського та Миколаївського регіонів. І тепер доступ в інтернет є у мешканців ще однієї одеської багатоповерхівки.


Схожі новини

Коментарі