НОВИНИ ГРАД » Новини » Телекомунікаційна компанія TENET відзначає ювілей
Телекомунікаційна компанія TENET відзначає ювілей
Читати grad.ua у  

TENET був серед перших одеських інтернет-провайдерів. Сьогодні абоненти TENET користуються безліччю послуг, серед яких є унікальні. Наприклад, це безкоштовний мобільний номер, безлімітний та безкоштовний доступ до великої міської Wi-Fi мережі в Одесі, Южному, Чорноморську та Білгород-Дністровському.

Новий виток соціально значущих проєктів цього підприємства критичної інфраструктури стартував напередодні навчального року. На замовлення Мінцифри TENET забезпечує постійний доступ до інтернету прихистків навчальних закладів.

Війна внесла корективи в географію мережі Wi-Fi. І сьогодні TENET забезпечує також точками доступу бомбосховища. І працює у гарячих точках регіону, забезпечуючи безперервний доступ одеситів та миколаївців до інтернету.

Тридцятирічний день народження TENET припав на воєнний час. І замість ювілейних проєктів компанія підключає нових абонентів, впроваджує нові сервіси та ремонтує пошкоджене обладнання та лінії - буквально під обстрілами. У TENET кажуть, час нових планів та великих значущих мирних проєктів – прийде після Перемоги.

А зараз головне завдання всіх співробітників підприємства, незважаючи на прильоти, бомбардування та надзвичайні події, забезпечити людей постійним безперебійним зв'язком. Завдання підприємства критичної інфраструктури у форс-мажорних обставинах - працювати чітко та завжди на користь людям – наголошують у телекомунікаційній компанії TENET.



Схожі новини

Коментарі