НОВИНИ ГРАД » Новини » Абоненти TENET збережуть доступ до інтернету навіть при відключеннях електроенергії
Абоненти TENET збережуть доступ до інтернету навіть при відключеннях електроенергії
Читати grad.ua у  

Майже щоденні атаки російської армії – реалії життя в сусідньому з Одесою Миколаєві. Внаслідок прильотів нерідко виявляються перебитими  інтернет-лінії. Протягом майже шести місяців повномасштабної війни співробітники телекомунікаційної компанії TENET виїжджають на місця обстрілу та ракетних ударів, щоб оперативно відновити зв'язок у абонентів.

Компанія продовжує виконувати свої завдання і в одеському регіоні. Війна змінила погляд на світ, на життя, але на режим роботи не вплинула – розповідає представник TENET. Хоча ракетні обстріли створюють додаткові виклики.

Ще один напрямок, що з'явився в TENET під час війни – встановлення точок доступу в підвалах, бомбосховищах та паркінгах. Лише в Одеському регіоні таких укриттів, які обладнали у рамках соціальної ініціативи «інтернет у притулку», – понад двісті.

Жителі великих міст сьогодні мало уявляють життя без доступу до всесвітньої мережі. Але у деяких селах Одеської області інтернет-покриття досі немає. Співробітники телекомунікаційної компанії TENET виправляють ситуацію. Сьогодні це – один з напрямків, що найактивніше розвивається.
Ще один пріоритетний напрямок роботи – оптичний зв'язок. Особливо – напередодні зими, яка в Україні, за прогнозами, може бути непростою.

Зокрема, експерти не відкидають ймовірність відключень електрики. Разом з якими пропаде і доступ до Інтернету. Оптика якраз допоможе вирішити цю проблему.

Аналогічний напрямок розвивається у Южному, і незважаючи на обстріли - у Миколаївському регіоні. Підключення по оптоволокну замість класичного «з'єднання міддю» дозволить зберігати доступ до інтернету при відключенні світла - пояснюють фахівці TENET.

Для користувачів підключення по оптоволокну забезпечить більш якісний та швидкий зв'язок.

Соціальні проекти, технічна робота та впровадження перспективних новинок продовжуються попри зовнішні військові обставини – обстріли та ракетні удари. Компанія TENET продовжує тримати свій телекомунікаційний фронт, забезпечуючи своїх абонентів безперебійним зв'язком.


Схожі новини

Коментарі