НОВИНИ ГРАД » Новини » TENET в умовах війни забезпечує своїх абонентів безперервним зв'язком
TENET в умовах війни забезпечує своїх абонентів безперервним зв'язком
Читати grad.ua у  

Понад двісті днів з початку повномасштабного вторгнення Україна продовжує не лише воювати, але зберігати і підтримувати нормальний рівень життя громадян. Основне навантаження у вирішенні багатьох важливих питань лягає на підприємства критичної інфраструктури.

Наприклад, в Одеській та Миколаївській областях, незважаючи на прильоти та активні бойові дії, безперебійний зв'язок та інтернет мешканцям продовжує надавати телекомунікаційна компанія TENET. Ще один соціальний проєкт підприємства, ініційований у війну, це забезпечення доступу до інтернету у сховищах, паркінгах та укриттях. Днями Wi Fi з'явився у шелтері, де люди не лише перебувають під час повітряної тривоги, а й живуть.

Сім'я переселенців - Надія Корнійчук з донькою Дашею та котом Персиком - приїхала з Миколаєва до Одеси 4 місяці тому та оселилася у транзитному соціальному центрі.

Сім'я переселенців - Надія Корнійчук з донькою Дашею

Транзитний соціальний центр тут зробили з перших днів війни. Це так званий «шелтер» – притулок для тимчасово переміщених осіб.

Даша навчається у другому класі на дистанційному навчанні, тому хороший інтернет є дуже важливим - зазначає мама дівчинки Надія. Кілька місяців сім'я використовувала мобільний інтернет. На початку вересня фахівці компанії TENET провели у шелтер фізичний інтернет-кабель – і тепер Даша може без проблем відвідувати онлайн-уроки, а у вільний час – дивитися свої улюблені мультики.

Інтернет необхідний практично всім мешканцям шелтера. Як тим, хто мешкає тут постійно, так і тим, хто їде транзитом і залишається на кілька днів. Важливо, щоб люди мали вільний доступ до інформації та могли підтримувати зв'язок із близькими.

З початку повномасштабної війни телекомунікаційна компанія TENET розширила свої соціальні проекти. І паралельно з іншими напрямками роботи, проводить інтернет до укриттів, бомбосховищ та паркінгів. Доступом до мережі вже забезпечено майже 300 об'єктів лише в Одеському регіоні – уточнюють у компанії. Богдан Мусихін - теж переселенець із Миколаєва. Він приїхав до Одеси кілька тижнів тому. Хлопець каже, що йому потрібен хороший інтернет для спілкування із сім'єю, яка зараз перебуває за кордоном.

Щоб підключити інтернет у сховище, потрібно зателефонувати до кол-центру TENET та залишити заявку, – пояснюють представники компанії. Фахівці безкоштовно виконають роботи, і за сам інтернет платити також не доведеться. Єдине, що потрібно – це роутер.

компанія TENET продовжує надавати безперебійний зв'язок

Підприємства критичної інфраструктури, до яких належить телекомунікаційна компанія TENET, вирішують, особливо у воєнний час, важливі стратегічні завдання. Одне з них – забезпечення населення безперебійним зв'язком та інтернетом. Нещодавно компанія відзначила свій тридцятирічний ювілей. І оскільки святкова дата припала на воєнний час - замість ювілейних урочистостей, у TENET ще більше зосередилися на соціально значущих проєктах - фахівці компанії підключають нових абонентів, впроваджують нові сервіси, ремонтують пошкоджене обладнання та лінії. Деколи, буквально під обстрілами.

У TENET кажуть, час нових планів та великих значущих мирних проєктів – прийде після Перемоги. А зараз головне завдання – зберегти інфраструктуру та потенціал, здатні забезпечувати українців постійним безперебійним зв'язком та інтернетом.


Схожі новини

Коментарі