НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Роутер ASUS RT-AX53U із підтримкою бездротового стандарту Wi-Fi 6
Роутер ASUS RT-AX53U
Читати grad.ua у  

Компанія TENET пропонує ще одну модель із підтримкою бездротового стандарту Wi-Fi 6 - ASUS RT-AX53U. Спеціальні технології підвищують ефективність роботи бездротової мережі навіть за великих навантажень з пакетами понад 100 Мбіт/с при підключенні за технологією GPON.

Дводіапазонний маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax): клас AX1800, підтримка технологій MU-MIMO та OFDMA, інформаційний захист AiProtection Classic на базі рішень Trend Micro™

  • Сумісність із новітніми стандартом Wi-Fi 6 (802.11ax) та підтримка технологій MU-MIMO та OFDMA для ефективної роботи.
  • Резервне підключення – підключіть 3G/4G-модем і користуйтеся за потреби доступом до Інтернету через мережу мобільного провайдера.
  • Висока швидкість Wi-Fi – RT-AX53U підтримує квадратурну модуляцію 1024-QAM, тому здатний забезпечити швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 1800 Мбіт/с: 547 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц.
  • Підвищена ефективність –технології MU-MIMO і OFDMA забезпечують ефективну роботу з великою кількістю підключених пристроїв одночасно.
  • 4 порти Gigabit – маршрутизатор обладнаний одним WAN-портом і трьома LAN-портами стандарту Gigabit Ethernet.
  • Система AiProtection із засобами батьківський контролю – дозволяє встановити часове обмеження на використання мережі клієнтом.

Роутер ASUS RT-AX53U

Стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax)

У міру збільшення кількості підключених до Інтернету пристроїв можливостей теперішнього стандарту Wi-Fi стає недостатньо. Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи й покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання підключених до неї пристроїв. Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач.

* Щоб максимально використовувати можливості стандарту Wi-Fi 802.11ax необхідні сумісні з ним пристрої.

Скорость роутера ASUS RT-AX53U

Новий рівень швидкості

RT-AX53U – це дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з антенною конфігурацією 2х2. Використовуючи широкі канали зв’язку (80 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 1800 Мбіт/с: 547 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Таким чином, ця модель у 1,5 раза швидше, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.

Для домашніх мереж із високим завантаженням

Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax, забезпечує збільшену пропускну здатність і більш ефективне її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. У рамках попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише по черзі. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi застосовується, має означає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дозволяє об'єднувати й передавати одночасно сигнали від великої кількості клієнтських пристроїв тим самим знижуючи латентність при обміні даними через мережу Wi-Fi.

Зменшення енергоспоживання клієнтськими пристроями

Функція «пробудження за розкладом» (Target Wake Time – TWT) дозволяє маршрутизатору RT-AX53U виділяти певні інтервали часу, протягом яких буде здійснюватися обмін даними з клієнтськими пристроями. Таким чином, ці пристрої зможуть переходити у режим сну, а не залишатися завжди активними в очікуванні на сигнал від маршрутизатора. Результат – істотне зменшення енергоспоживання й відповідна економія заряду акумулятора*.

Wi-Fi на великих відстанях

Втілюючи в собі новітній стандарт Wi-Fi 802.11ax із технологією OFDMA, маршрутизатор RT-AX53U забезпечує розширену зону покриття бездротової мережі за рахунок поділу кожного каналу зв’язку на більш дрібні. Такі підканали дозволяють передавати сигнал на 80% більшу відстань і використовують меншу смугу пропускання, ніж традиційні, отже якість зв’язку Wi-Fi у межах всього дому значно покращиться*.

Захист домашньої мережі

За безпеку від зовнішніх атак і збереження конфіденційних даних відповідає технологія ASUS AiProtection, розроблена спільно з компанією Trend Micro. Вона забезпечує захист всіх підключених до домашньої мережі цифрових пристроїв, зокрема тих, які не володіють власними антивірусними системами (наприклад, пристрої класу «інтернет речей»).

Интерфейсы роутера ASUS RT-AX53U

Інтерфейси

RT-AX53U наділений одним WAN-портом і трьома LAN-портами стандарту Gigabit Ethernet, а також портом USB 2.0*, тому ви зможете перетворити його на центральний елемент інфраструктури свого цифрового будинку, підключивши відразу декілька пристроїв, наприклад «розумний» телевізор, ігрову консоль, NAS тощо.

Интерфейс ASUSWRT роутера ASUS RT-AX53U

Інтерфейс ASUSWRT

Графічний інтерфейс ASUSWRT полегшує налаштування маршрутизатора та адміністрування мережі. З його допомогою можна швидко задати параметри Інтернет-з’єднання або переглянути стан локальної мережі.

* Фактична швидкість передачі даних і зона покриття мережі Wi-Fi змінюється в залежності від різних факторів, включаючи обсяг мережевого трафіку, наявність фізичних перешкод на шляху проходження бездротового сигналу тощо.

Замовте новий роутер за телефоном (048) 730-53-30 або придбайте у найближчому абонентському відділенні TENET.




Схожі новини

Коментарі