Новини Одеси 12.07.2023

Новини Одеси 12.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 12 липня 2023

Розчленоване тіло чоловіка виявили правоохоронці на Французькому бульварі в Одесі. За попередньою версією чоловік підірвався на гранаті.

Відбулося судове засідання у справі ДТП у місті Березівка Одеської області. Нагадаємо, наприкінці червня водій на тракторі на смерть збив 14-річну дівчинку.

У ніч проти середи російські окупанти атакували Україну з північно-східного напрямку ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed.

Антициклон визначатиме погоду на Одещині наприкінці цього тижня – це означає, що температура повітря знову підвищиться.

Всі ми звикаємо до використання біорозкладних та паперових пакетів, однак і вони не є повною екологічною альтернативою виробам із пластику, кажуть екологи.

Півмільйона доларів виніс із чужої квартири. В Одесі затримали чоловіка, який переодягся у жіночий одяг, щоб здійснити грабіж.

Чоловік через ревнощі мало не зарізав знайомого.

З першого липня відновилися терміни для вклеювання фотографій у паспорт громадянина України при досягненні 25-ти та 45-річчя.

Загроза теракту на Запорізькій атомній електростанції залишається актуальною. Фахівці говорять про масштаби можливої техногенної катастрофи та дають рекомендації, як діяти в екстреній ситуації.

Правоохоронці попереджають про нову шахрайську схему: пенсіонерам пропонують обміняти нібито старі купюри на нові, а у результаті зловмисники видають сувенірні гроші.

Наркодилера на гарячому зловили поліцейські.

Віртуозний імпровізатор, мульти інструменталіст, знаковий для Одеси та всього музичного світу – так називають музиканта Юрія Кузнєцова. Концерт пам'яті до 70-річчя відомого джазмена відбувся у центрі Юніон.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: