Новини Одеси 06.07.2023

Новини Одеси 06.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 6 липня 2023

У ніч проти 6 липня Росія завдала масованого обстрілу ракетами «Калібр» по Львову. Внаслідок ворожих «прильотів» пошкоджено 35 будинків, близько 40 осіб отримали поранення, 5 людей загинули.

Триває обстріл і Херсонська область – за добу двоє загиблих та десять поранених.

Наприкінці липня в Одесі встановлять перше мобільне укриття 4-го класу.

В Одесі затримали інспектора одного із райуправлінь поліції, який брав хабарі в обмін на прискорену видачу дозволів на зброю.

Україна та європейські союзники вже протягом тижня проводять військово-морські навчання «Сі Бриз». Через війну вони перемістилися до Шотландії.

З вересня в Одеських дитсадках запрацює послуга групи короткочасного перебування. Таким чином, міські дошкільні заклади зможуть прийняти дітей за кількістю місць у укритті.

В Одесі продовжують надавати допомогу сім'ям з дітьми, які змушені були залишити свої будинки через військові події в Україні та переїхати до Одеси.

На трасі Київ – Одеса позашляховик збив 10-річну дитину.

В Одесі викрили чергового наркоторговця.

Надали понад 24 мільйони гривень на ремонтах об'єктів соціальної інфраструктури. СБУ затримала депутата Одеської облради та його дружину. Раніше подружжя вже було викрито на рейдерському захопленні землі в регіоні.

У численних корпусах Інституту Філатова на Французькому бульварі, як у науковому міні-містечку, багато років займаються вивченням очних хвороб. Лікарі медустанови здійснюють складні операції з використанням сучасних методик та апаратури.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: