Новини Одеси 10.07.2023

Новини Одеси 10.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 10 липня 2023

Кількість жертв удару по Одесі збільшилась до чотирьох. Нагадаємо, вночі 9 червня ворог атакував Одесу дронами Shahed.

Вихідні в Одесі пройшли спокійно. Однак у ніч проти 10 червня повітряна тривога лунала по всій Україні.

У Чорному морі продовжує перебувати на чергуванні семеро ворожих кораблів, повідомляють в оперативному командуванні «Південь».

Створюємо Україну майбутнього. Масштабна конференція інновацій та стартапів з такою назвою зібрала дві сотні учасників в Одесі.

Одним із найважливіших органів людських почуттів є очі. Саме зір допомагає комфортно почуватися в навколишньому світі. За останні кілька років зросла кількість людей, які страждають на порушення зору, відзначають медики.

Те, що ви їсте, може вплинути на те, як ви бачите, – зазначають офтальмологи. Завдяки здоровому харчуванню та якісним продуктам можна підтримати роботу своїх очей.

З 11 липня в Україні забороняється реклама тютюнових виробів та електронних пристроїв. Також зміни до антитютюнового законодавства передбачає заборона на продаж ароматизованих цигарок та штрафи за куріння електронних цигарок у громадських місцях.

Усі вихідні, починаючи з вечора п'ятниці, в Одесі та області вирувала негода, через яку у 187 населених пунктах були проблеми з електропостачанням. Енергетики протягом двох діб ліквідували наслідки.

Понад 40 професійних велосипедистів віком від 19 до 74 років змагалися за першість у двох велогонках в Одесі.

З 10 липня запроваджуються літні обмеження у часі для вантажного транспорту в Одесі та області.

Три серйозні ДТП сталися в Одесі за минулі вихідні.

Внаслідок ДТП в Ізмаїльському районі загинув водій легкового автомобіля.

Правоохоронці затримали п'яного водія, який чинив активний опір та намагався втекти.

Брав передоплату за неіснуючий товар: шахрай таким чином ошукав 18 людей. У Білгород-Дністровському районі затримали чоловіка, який розміщував у соцмережах оголошення про продаж дров та брав аванс за неіснуючу деревину.

Майже півтори тисячі порушників комендантської години минулого тижня виявили поліцейські на території Одеської області.

Парки відпочинку в Одесі як альтернатива відвідуванню пляжів через екологічну ситуацію. У місті є чимало локацій, де можна провести дозвілля. Одна з них – парк Перемоги.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: