НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Киянин виніс із квартири одесита півмільйона доларів

Киянин виніс із квартири одесита півмільйона доларів

Киянин виніс із квартири одесита півмільйона доларів
Читати grad.ua у  

Правопорушник – 36-річний мешканець столиці із кримінальним минулим. Йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцією було встановлено, що киянин скоїв злочин за попередньою змовою з двома спільниками, які якраз і надали йому інформацію про наявність чималої суми грошей у мешканця Одеси. Під час скоєння крадіжки стежили за ситуацією довкола будинку потерпілого.

Перед тим як проникнути в квартиру, фігурант, щоб бути максимально невпізнанним, переодягся в жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і в такому вигляді піднявся на 15-й поверх багатоквартирного будинку на Французькому бульварі, відкрив заздалегідь заготовленим ключем житло потерпілого.

Правоохоронці після проведення низки слідчих заходів затримали підозрюваного у Києві, де він проживає. Було проведено низку обшуків у будинку фігуранта та інших осіб, які можуть бути причетні до злочину, вилучено жіночий одяг, частину грошей та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Слідчі дії продовжуються.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: