НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині чоловік через ревнощі забив свою співмешканку металевою кочергою

На Одещині чоловік через ревнощі забив свою співмешканку металевою кочергою

В Одесской области мужчина из-за ревности забил свою сожительницу металлической кочергой
Читати grad.ua у  

Як розповіли у поліції, 34-річна жінка та її 37-річний чоловік разом святкували день народження батька останнього. Коли закінчилось спиртне, він пішов до магазину купити ще, а повернувшись додому, побачив, як співмешканка розмовляє з односельчанином, що під’їхав до їхнього будинку.

Коли останній поїхав, чоловік, приревнувавши жінку, почав сваритися з нею та бити її. Конфлікт між цивільним подружжям продовжився в оселі, де зловмисник нещадно побив жінку руками та металевою кочергою.

Після цього співмешканці розійшлись по різних кімнатах, а вранці чоловік виявив жінку у важкому стані та викликав їй «швидку». Але, на жаль, до приїзду медиків вона померла. Попередньо смерть жінки настала від отриманих тілесних ушкоджень. З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів,  які скерують на експертизи.

Чоловіку повідомили про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: