НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині чоловік приревнував співмешканку і забив її до смерті

На Одещині чоловік приревнував співмешканку і забив її до смерті

На Одещині чоловік приревнував співмешканку і забив її до смерті
Читати grad.ua у  

До поліції звернувся син громадянки із повідомленням, що його мати вже майже три тижні не виходить на зв’язок. Того ж дня поліцейські провели обшук у маєтку, який жінка орендувала з 39-річним співмешканцем, та встановили його причетність до зникнення останньої.

Поліцейські з’ясували, що 12 липня між співмешканцями відбулася сварка – п’яний чоловік почав звинувачувати жінку у зраді, у гніві побив її до втрати свідомості та ліг спати. А наступного ранку виявив потерпілу без ознак життя і, злякавшись відповідальності, кинув тіло небіжчиці у колодязь на задньому дворі домоволодіння. Сусідам і знайомим зловмисник повідомив, що цивільна дружина після сварки пішла з дому і наказала її не шукати.

Тіло виявленої у колодязі жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо вона померла від побиття.Правоохоронці викрили правопорушника того ж дня, коли отримали повідомлення про зникнення жительки Маяківської сільської громади. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: