НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Два роки в'язниці «світить» жителю Березівського району за знущання над матір'ю

Два роки в'язниці «світить» жителю Березівського району за знущання над матір'ю

Два  роки в'язниці «світить» жителю Березівського району за знущання над матір'ю
Читати grad.ua у  

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного та фізичного насильства над старенькою матір’ю. Повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Літня жінка потерпала від сина, з яким проживала разом, переважно, коли він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Раніше судимий за майнові злочини чоловік влаштовував з матір’ю сварки, лаявся на неї, ображав та навіть бив.

Після кожного конфлікту потерпіла зверталася до поліції, і правоохоронці складали відносно кривдника адміністративні матеріали, передбачені за домашнє насильство. Суд виносив покарання у вигляді штрафів чоловіку, а поліцейські попереджали його про кримінальну відповідальність у разі вчинення повторних протиправних дій.

Втім жодних належних висновків чоловік для себе не зробив. Після повідомлення 77-річної жінки про те, що її син вчергове влаштував сварку посеред ночі, поліцейські розпочали провадження за фактом систематичного вчинення домашнього насильства, що кваліфікується статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що це правопорушення карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до 2 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: