НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Знову взявся за старе: жителю Березівського району за вирощування конопель загрожує тюрма

Знову взявся за старе: жителю Березівського району за вирощування конопель загрожує тюрма

Знову взявся за старе: жителю Березівського району за вирощування конопель загрожує тюрма
Читати grad.ua у  

Як розповіли у поліції, 50-річний чоловік вже був судимий за наркозлочини, за що навіть відбував покарання у в’язниці. Втім належних висновків він для себе так і не зробив. Поліцейські встановили, що громадянин знову вдався до аналогічної протиправної діяльності.

Під час обшуку за місцем мешкання наркоділка на присадибній ділянці виявили 1 700 кущів конопель, а у будинку та господарських приміщеннях – різні ємності з канабісом. Загальна маса вилученого у висушеному стані становила понад 800 грамів.

За словами чоловіка, заборонені рослини йому потрібні були для власних потреб.

Поки поліцейські проводили досудове розслідування за даним фактом, він знову посіяв та виростив на своїй присадибній ділянці плантацію рослин з наркотичним вмістом і виготовив наркотичний засіб. З маєтку чоловіка слідчі вдруге вилучили 177 кущів конопель та понад 1 200 грамів канабісу і розпочали ще одне кримінальне провадження.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель у кількості від 50-ти і більше рослин та незаконному придбанні, виготовленні й зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах. Жителю Березівщини загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: