НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Арцизі побутовий конфлікт переріс в домашнє насильство

В Арцизі побутовий конфлікт переріс в домашнє насильство

В Арцизі побутовий конфлікт перерів в домашнє насильство
Читати grad.ua у  

Після вживання спиртних напоїв чоловік агресивно висловлював співмешканці своє невдоволення у побутових питаннях, лаявся на неї, принижував, погрожував фізичною розправою. Поліцейські щоразу складали відносно правопорушника протоколи за вчинення домашнього насильства, по кожному з яких суд зобов’язував його сплатити штраф.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці виносили кривднику термінові заборонні приписи, проводили профілактичні бесіди, закликали змінити своє ставлення до жінки.

Однак чоловік не вгамувався, і після чергової сварки до справи долучилися слідчі, які розпочали провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується систематичне домашнє насильство.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у домашньому насильстві, тобто умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо співмешканки, що призводить до психологічних страждань та погіршення якості її життя.

Кривднику загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до 2-х років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: