НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі поліцейські розкрили три крадіжки майна громадян

В Одесі поліцейські розкрили три крадіжки майна громадян

В Одесі поліцейські розкрили три крадіжки майна громадян
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили трьох крадіїв, які спокусились на чужий велосипед, мобільний телефон та гроші. Одна правопорушниця поорудувала у Київському районі міста, а інші двоє, серед яких неповнолітній, обікрали громадян на території Приморського району. Тепер за вчинене вони постануть перед судом. Повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

42-річна зловмисниця скористалась необачністю 51-річної одеситки, яка залишила свій мобільний телефон на полиці у зоомагазині на вулиці Академіка Вільямса, тихцем прихопила його і пішла геть. Оперативники того ж дня викрили правопорушницю, вилучили в неї викрадений гаджет та повернули його власниці.

А от 32-річний одесит привласнив велосипед 23-річного кур’єра служби доставки, який той залишив на узбіччі дороги по вулиці Канатній та попрямував до магазину забирати чергове замовлення. Виявивши зникнення двоколісника, чоловік звернувся за допомогою до територіального підрозділу поліції. В результаті пошуків поліцейські того ж дня з’ясували, що засіб пересування кур’єра викрав перехожий. Раму велосипеду слідчі вилучили за місцем мешкання зловмисника, а от колеса, які той встиг продати, правоохоронці відшукали на ринку «Привоз».

колесо

Ще одним із тих, хто посягнув на чуже майно, виявився 16-річний хлопець. Місцем вчинення правопорушення юнак обрав магазин електроніки та побутової техніки на вулиці Новощіпний ряд. Блукаючи приміщенням в пошуках легкої наживи, неповнолітній проник до кабінету директора магазину звідки викрав трохи більше 2 700 гривень і пішов геть. Поліцейські викрили юнака та вилучили в нього викрадені гроші, які повернули заявнику.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмисникам, відповідно до тяжкості вчиненого, загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: