НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині спіймали на хабарі військовослужбовця одного із районних ТЦК

На Одещині спіймали на хабарі військовослужбовця одного із районних ТЦК

На Одещині спіймали на хабарі військовослужбовця одного із районних ТЦК
Читати grad.ua у  

Правоохоронці встановили, що 43-річний працівник одного із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Одеської області, з метою особистого збагачення, повідомив родичці військовослужбовця, що за грошову винагороду розміром 10 000 доларів посприяє, вплинувши на військових посадових осіб ТЦК, щоб її племінника перевели з бойового підрозділу в іншу військову частину, а згодом визнали непридатним та звільнили з військової служби.

Повідомляє відділ комунікації поліції Одещини.

Для того, щоб жінка точно погодилася на його незаконну вимогу, пригрозив, що у разі відмови, її родича направлять для подальшого проходження служби у зону проведення активних бойових дій. Жінка, хвилюючись за життя свого племінника, погодилася і під час наступної зустрічі передала зловмиснику обумовлену суму.

За місцем роботи та мешкання правопорушника були проведені обшуки. Поліцейські вилучили його мобільний телефон та службову документацію.

Військовому повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на військових посадових осіб.

Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: