НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі співробітник ВЛК за $10 тисяч підробляв документи призовників

В Одесі співробітник ВЛК за $10 тисяч підробляв документи призовників

В Одесі співробітник ВЛК за $10 тисяч підробляв документи призовників
Читати grad.ua у  

Правоохоронці затримали співробітника військово-лікарської комісії одного з районних військкоматів і двох його спільників.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, група осіб, до складу якої входили адвокат столичного регіону, співробітник військово-лікарської комісії одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в місті Одеса і двоє пособників, організували масштабну схему з виготовлення документів для ухилення військовозобов’язаних від призову на військову службу. Вартість послуги складала 10 000 доларів з людини.

Після отримання грошових коштів від ухилянтів їх направляли до Одеси для проходження військово-лікарської комісії. На цьому етапі двоє пособників допомагали їм отримати висновок про непридатність до військової служби нібито за станом здоров’я.

На підставі цих документів чоловіки були звільнені від призову на військову службу та мали можливість вільно виїжджати з території України за кордон. Тільки в цьому ТЦК цією схемою скористалися понад сто чоловіків призовного віку.

Правоохоронці провели обшуки у ході яких було виявлено докази протиправної діяльності.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: