НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Зберігав зброю і наркотики: жителя Подільського району відправили на лаву підсудних

Зберігав зброю і наркотики: жителя Подільського району відправили на лаву підсудних

Хранил оружие и наркотики: жителя Подольского района отправили на скамью подсудимых
Читати grad.ua у  

Поліцейські провели обшук за місцем мешкання 35-річного жителя Любашівки. В одній з кімнат оселі вони виявили пістолет з набоями, а у підсобному приміщенні – канабіс. Слідчі встановили, що чоловік знайшов зброю, набої та коноплі, а з останніх виготовив наркотик, який зберігав для власного вживання.

За висновком балістичної експертизи, вилучений пістолет є нестандартною (переробленою саморобним способом) гладкоствольною короткоствольною вогнепальною зброєю, а набої – несертифікованими пістолетними патронами калібру 9 мм, виготовленими промисловим або саморобним способом. Зберігання вказаних предметів без передбаченого законом дозволу заборонене.

Експертним висновком підтверджено і походження канабісу – особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено. Його вага у висушеному стані склала майже десять грамів.

Фігуранту висунули обвинувачення у зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу та у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних засобів без мети збуту. За скоєне чоловіку загрожує до семи років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: