НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Вирощував коноплі на присадибній ділянці: наркоділка відправили на лаву підсудних

Вирощував коноплі на присадибній ділянці: наркоділка відправили на лаву підсудних

 Выращивал коноплю на приусадебном участке: наркодельца отправили на скамью подсудимых
Читати grad.ua у  

Правоохоронці вилучили у чоловіка два кілограми, виготовленого власноруч для особистого вживання забороненого в обігу наркотику. Правопорушнику загрожує позбавлення волі.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 55-річного мешканця Татарбунара, поліцейські виявили у підсобному приміщенні два кілограми особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу, обіг якого заборонено. Вилучене зілля слідчі направили на експертизу, яка підтвердила його наркотичний вміст.

Правоохоронці встановили, що чоловік на своїй присадибній ділянці виростив коноплі, зібрав урожай, висушив, подрібнив і зберігав для власного вживання.

Фігуранту висунули обвинувачення в незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України та карається штрафом від 34 тис. до 85 тис. гривень або позбавленням волі на строк до трьох років. Слідство завершено, обвинувальний акт скеровано до суду, повідомили в поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: