НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » У Білгород-Дністровському районі затримали торговця зброєю та боєприпасами

У Білгород-Дністровському районі затримали торговця зброєю та боєприпасами

В Белгород-Днестровском районе задержали торговца оружием и боеприпасами
Читати grad.ua у  

Правоохоронці встановили, що 29-річний зловмисник зберігає за місцем мешкання зброю та вибухонебезпечні предмети і підшукує на них покупців. У центрі села Миколаївка-Новоросійська Успенівської територіальної громади з інтервалом у кілька днів молодик продав пістолет Макарова за 10 000 гривень та два корпуси ручних осколкових гранат із запалами до них за 4 000 гривень.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення обласної поліції правопорушника затримали одразу після здійснення ним другої оборудки. Правоохоронці вилучили з незаконного обігу в якості речових доказів продані зловмисником предмети, які скерували на експертизу, та кошти, отримані ним у протиправний спосіб.

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з вогнепальною зброєю та боєприпасами

За висновками судово-балістичної експертизи, вилучений «товар» – самозарядний 9-міліметровий пістолет Макарова, який належить до короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, придатної для неодноразового проведення пострілів, та два корпуси з двома запалами, що в сукупності утворюють дві ручні осколкові гранати Ф-1, які належать до бойових припасів та придатні до вибуху.

Фігуранту висунули обвинувачення у незаконному придбанні, носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї й боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: