НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Правоохоронці зірвали незаконну угоду

Правоохоронці зірвали незаконну угоду

Правоохранители сорвали незаконную сделку
Читати grad.ua у  

У Білгород-Дністровському районі поліцейські затримали місцевого жителя під час збуту малознайомому чоловікові двох бойових гранат Ф-1.

Підозрюваного було затримано відразу після отримання грошей на центральній вулиці одного із сіл Успенівської ОТГ. Йому повідомили про підозру у придбанні, зберіганні та збуті боєприпасів. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Як до чоловіка потрапили гранати поліцейські встановлюватимуть під час слідства.

Викрили, задокументували протиправні дії та затримали чоловіка оперативники та слідчі відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Одеській області, за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення обласної поліції, під процесуальним керівництвом Білгород-Дніпра. сфери оборони Південного регіону.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: