НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 33-річного чоловіка підозрюють у вбивстві неповнолітньої

33-річного чоловіка підозрюють у вбивстві неповнолітньої

33-летнего мужчину подозревают в убийстве несовершеннолетней
Читати grad.ua у  

Учора ввечері від жительки Саратської ОТГ на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зникнення її племінниці. Жінка повідомила, що дівчина пішла з дому 8 вересня і перестала виходити на зв'язок.

Кілька годин правоохоронці розшукували зниклу і вночі виявили її зі слідами насильницької смерті у водоймі на околиці населеного пункту, в якому вона проживала. Попередньо смерть настала внаслідок удушення.

Під час розслідування обставин загибелі неповнолітньої слідчі встановили коло її спілкування, де і з ким вона востаннє проводила час, і вийшли на слід зловмисника. Поліцейські з'ясували, що дівчинка спілкувалася з 33-річним односельцем. Зловмисник зізнався у скоєному і розповів поліції обставини злочину.  За його словами, він пригостив її морозивом і почав до неї чіплятися. За те, що дівчинка чинила опір він її задушив. Щоб приховати тіло, чоловік відтягнув його до водойми і кинув у воду.

Підозрюваного затримано. Вирішується питання про повідомлення йому найближчим часом про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 15 років ув'язнення.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: